Lees Dit Boek
LeesDitBoekWS

Na de succesvolle lancering van de app Lees Dit Boek op iPhone en iPad in het voorjaar van 2012, komt WPG Uitgevers vandaag met een Android-versie, geschikt voor telefoons en tablets.

Android-versie

De Apple-variant van de app is sinds mei 2012 bijna 60.000 keer over de virtuele toonbank gegaan. Ook werd de app genomineerd voor de Media App Awards 2013. Dankzij het succes op iOS werd besloten om uit te breiden en Lees dit boek ook beschikbaar te maken voor Android-gebruikers. Deze beslissing kwam mede door de merkbare verandering in de tabletmarkt afgelopen anderhalf jaar: momenteel bezit Android zo’n tweederde van de markt. Reden genoeg voor ons om aan de slag te gaan met een Android-versie van Lees dit boek. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk lezers genieten van nieuwe, spannende titels. Een beknopte reminder over de belangrijkste features van deze app:

De nieuwste boeken, wekelijkse update

De Lees dit boek-app maakt het lezers gemakkelijk: lezers blijven snel en gemakkelijk op de hoogte van de beste en mooiste nieuwe boeken. Vaak al voordat de titels zijn verschenen.

Met de app kan het lezen meteen beginnen, want van elk boek is alvast een hoofdstuk opgenomen, of twee. Bevalt het boek, dan kan het meteen digitaal worden aangeschaft.

Alleen maar toptitels en parels

De gepresenteerde boeken in de app zijn altijd toptitels. De nieuwste boeken van bekende auteurs, of parels van nog onbekende auteurs. Boeken waar uitgevers en redacteuren trots op zijn. Bij elk boek vertelt een uitgever of redacteur dan ook graag waarom hij deze titel per se wilde uitgeven. Met Lees dit boek krijgen lezers dus boekentips van de boekenexperts zelf.

Je mening geven en delen

Deel je mening over een boek door het boek één tot vijf sterren te geven, en breng via social-mediabuttons snel en eenvoudig vrienden en volgers op de hoogte van je nieuwe vondsten.

Lees Dit Boek is vanaf nu gratis beschikbaar in Google Play.