Mobiliseer uw scheurkalender

 
 

In de ramsj? Op de iPhone!

De meeste scheurkalenders worden tijdens de feestdagen verkocht. Een iPhone-app is minder seizoensgebonden. Als de papieren verkoop gepiekt heeft, krijgt uw kalender nog een tweede ronde.


Papier cadeau, app voor de heb

Scheurkalenders worden vaker cadeau gedaan (Sinterklaas! Kerst!) dan aangeschaft voor eigen gebruik. Bij apps is dat net andersom. Een nieuwe markt dus.


U bent de eerste niet

Onder andere Fokke & Sukke, Peter van Straaten en Plint publiceren al sinds jaar en dag naar grote tevredenheid een mobiele versie van hun papieren scheurkalender.Maar wat kost het? En wat levert het op?


Als u vóór 20 november 2017 beslist, kost een scheurapp u €1000,-.


U bepaalt zelf, wat uw lezer ervoor gaat betalen. Apple houdt 30% van de omzet voor zichzelf.


Rekenvoorbeeld:


Stel, u biedt uw kalender-app aan voor 5 euro. U verkoopt er 2000 exemplaren. Apple houdt 30%. Dan houdt u dus, na aftrek van onze werkzaamheden €6000 over.


Minus €99 die Apple u jaarlijks vraagt voor het voorrecht om iPhone-apps te publiceren.


Aanbieding: voor 100 euro extra krijgt u ook een Android-versie erbij!Wat doet die app?

Elke dag toont de app een afbeelding, net als in de papieren versie. In tegenstelling tot de papieren versie, is het niet mogelijk om vooruit te bladeren, zodat elke dag een verrassing biedt.

Maar, daar waar traditioneel de oude pagina’s worden afgescheurd en weggegooid, kun je in de app terugbladeren. Ook kun je favoriete pagina’s oormerken, om ze eenvoudig terug te vinden. De leukste pagina’s kun je ook met je vrienden delen. Zij ontvangen dan een afbeelding, met een linkje naar de appstore, zodat ook zij uw app kunnen aanschaffen.Dit is wat u van ons kunt verwachten:


  1. Solide, beproefde code

  2. Ondersteuning bij de aanvraag en afhandeling van een Apple Developer Account

  3. 1 jaar lang technische ondersteuning van u en uw klanten

  4. Conversie van papier naar digitaal

  5. Afhandeling van de publicatie in de AppStore.Hoe nu verder?


Stuur een mailtje naar manfred@bravenewapp.com of bel Manfred Witteman op 06/52504376. Hij adviseert u dan over deadlines, aanleverspecificaties, strategieën, volumekortingen en alles wat u nog meer wil weten.